info@huisartsenpraktijkgezondheidslaan.nl 0412-622470

De kracht van onze praktijk

Bij de huisartsenpraktijk Gezondheidslaan streven we naar een toegankelijke gezondheidszorg. Wij zijn gevestigd in gezondheidscentrum Plein Zwanenberg. Hier vindt u ook de Bernhovenkliniek en verschillende specialismen zoals podotherapie, fysiotherapie, maar ook het laboratorium en de thuiszorg bevinden zich in dit pand. Bij de Gezondheidslaan werken wij niet met een vaste huisarts. Op deze manier kunt u altijd op korte termijn terecht voor al uw vragen. Zo maken we de gezondheidszorg beschikbaar én dichtbij voor iedereen.

Goede, innovatieve, continue en persoonlijke huisartszorg

Dat zijn de kernwaarden van de Goed Gezond Groep. Zo gaan we ook met onze huisartsenpraktijken om: zorg vanuit een persoonlijke, menselijke insteek. Een huisarts die u kent en waar u altijd terecht kunt. Maak kennis met de Goed Gezond Groep.

Uw zorgverleners

Lokale en persoonlijke huisartsenzorg staat bij ons centraal. Een huisarts die u kent en waar u altijd terecht kunt. Graag stellen wij onze medewerkers aan u voor!

Openingstijden

Maandag 08:00–17:00
Dinsdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Donderdag 08:00–17:00
Vrijdag 08:00–17:00

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

tel.  0412 622470

Belt u voor een spoedgeval? Bel dan naar tel. 0412 622470 en kies voor optie 9. Belt u voor een spoedgeval buiten onze werktijden? U kunt contact opnemen met de huisartsenpost Oost-Brabant: tel. 088 876 5050. Kijk eerst op de website Moet ik naar de dokter? voordat u contact opneemt met de huisartsenpost.

Niet verschenen zonder bericht?

Bent u verhinderd en kunt u niet naar het spreekuur? Meld u dan, het liefst 24 uur, van tevoren telefonisch af. Zo kunnen wij u en andere patiënten nog beter van dienst zijn!

Weten wat dit voor u betekend of wilt u meer informatie klik hier.

Tarieven bij veelvuldig niet (tijdig) annuleren.

€15,00
Afspraak huisarts en assistente
€30,00
Afspraken praktijkondersteuner somatiek en GGZ

Herhaalrecepten

Uw herhaalrecepten kunt u aanvragen door te bellen naar de praktijk. Als u tijdens onze openingstijden belt naar onze praktijk kunt u kiezen voor de receptenlijn, waar u uw herhaalrecept kunt inspreken. Ook kunt u uw herhaalrecepten aanvragen via het patiëntenportaal. Als u inlogt op de patiëntenomgeving kunt u uw medicatie kiezen uit uw medicatielijst. In het patiëntenportaal kunt u ook herinneringen ontvangen wanneer u uw medicatie opnieuw nodig heeft.

Onderdeel van SKGE

Uw huisarts is aangesloten bij Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE). Meer informatie over SKGE en de klachtenfunctionaris vindt u op de website www.skge.nl. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op peter@goedgezondgroep.nl

 

Niet verschenen zonder bericht?

Het komt helaas wel eens voor dat een patiënt een afspraak maakt, maar vervolgens niet naar het spreekuur komt. Hierdoor raken wij onnodig veel tijd kwijt. Deze verloren tijd gaat ten koste van andere patiënten, die graag een afspraak willen maken.

Als u de afspraak niet door kunt laten gaan vragen wij u (het liefst 24 uur) van tevoren de afspraak af te bellen. Een andere patiënt kan dan in uw plaats ingepland worden.

Wat gebeurt er wanneer u niet (tijdig) afzegt? Bij het niet verschijnen zonder bericht krijgt u in uw medisch dossier een aantekening. 
De eerste keer dat dit gebeurt zal de assistente contact met u opnemen en u verzoeken de volgende keer de afspraak tijdig af te bellen. Als dit daarna nog een keer gebeurt kunnen wij deze afspraak bij u in rekening brengen.

Tarieven bij veelvuldig niet (tijdig) annuleren.

€15,00
Afspraak huisarts en assistente
€30,00
Afspraken praktijkondersteuner somatiek en GGZ
Let op:

Deze nota wordt niet door uw zorgverzekering vergoed en zult u zelf 
moeten betalen. Wij volgen met deze regel de landelijke richtlijnen van 
de LHV (Landelijke Huisartsenvereniging).